Loading...
Virvoitusjuomateollisuus2020-04-14T12:40:33+00:00

VIRVOITUSJUOMATEOLLISUUS

JAX on pysytellyt elintarvikealan korkealaatuisten voiteluaineiden eturintamassa jo viimeiset viisi vuosikymmentä ymmärtämällä alan raskaat vaatimukset ja kehittämällä tuotteita, jotka ylittävät alan tarpeet. Yli 200 NSF-rekisteröidyllä tuotteellaan JAX näyttää tietä kehittämällä yhä uusia ja parempia tuotteita elintarvikealan tarpeisiin.

Käyttöturvallisuustiedote ja tekninen datalehti lähetetään tilauksen yhteydessä, tai erikseen pyydettäessä.

Lähetä pyyntö

NSF on laitos, joka luokittelee ja hyväksyy mm. voiteluaineiden käyttöä kaikenlaisissa elintarvikkeiden tantolaitoksissa.

NSF-hyväksytty satunnaiseen kosketukseen elintarvikkeiden kanssa.

NSF-hyväksytty suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa.

Kaikki tuotteet ovat Halal- ja Kosher-hyväksyttyjä.

HYDRAULIJÄRJESTELMÄT

JAX FGH-AW (H1) kaikkiin alle 140 barin järjestelmiin, joissa voiteluaine saattaa päästä kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

JAX Magna-Plate 60 sarjan öljyt (H1) kaikkiin yli 140 bar järjestelmiin, joissa voiteluaine saattaa päästä kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

ILMALINJOJEN VOITELU

JAX Magna-Plate 72 ja 74 (H1), elintarvikelaatuiset ilmalinjojen voiteluaineet, sisältävät kulumiselta ruosteelta suojaavia ainesosia ja takaavat ilmalaitteiden ongelmattoman toiminnan.

-Käytä suhteellisen ”kuivissa” käyttökohteissa emulsioita sisältävää JAX Magna-Plate 74 -tuotetta sitomaan ja kuljettamaan kosteutta.

-Käytä suhteellisen ”märissä” käyttökohteissa JAX Magna-Plate 72 -tuotetta varmistamaan riittävä voitelu ja ruostesuojaus.

LAAKERIT

JAX Halo-Guard FG-2 (H1) soveltuu kaikkiin kohteisiin, joissa voiteluaine saattaa joutua kosketuksiin elintarvikkeen kanssa. Monikäyttöinen rasva suuriin lämpötiloihin ja koville nopeuksille. Vedenkestävä, erittäin pumpattava, hyvä korroosiosuojaus, loistava kulumissuojaus EP-ominaisuuksilla.

JAX Poly-Guard FG-2 (H1) nopeisiin kohteisiin ja sähkömoottorien laakerointeihin.

VAIHTEISTOT

JAX Magna-Plate FG (H1) osasynteettiset vaihteistoöljyt.

JAX Flow-Guard (H1) 100% PAO-pohjaiset vaihteistoöljyt.

PULLOJEN JA TÖLKKIEN TÄYTTÖLAITTEET

JAX Halo-Guard FG-2 (H1) tai JAX Magna-Plate 44-2 (H1) soveltuvat kaikkiin manuaalisesti voideltaviin laakereihin kohteisiin, joissa voiteluaine saattaa joutua kosketuksiin elintarvikkeen kanssa.

JAX Halo-Guard FG-LT (H1) tai JAX Magna-Plate 44-0 (H1) soveltuvat automaattivoitelujärjestelmiin.

JAX Pyro-Plate TFS (H1) täyttäjiin, joissa käytetään EPDM-tiivisteitä.

JAX Magna-Plate 60 sarjan öljyt (H1) sekoittimiin/nostimiin.

TÖLKKISAUMAAJAT

JAX Halo-Guard FG-LT (H1) tai JAX Magna-Plate 44-0 (H1) soveltuvat saumaajiin, jotka voidellaan ensisijaisesti keskusvoitelujärjestelmän kautta sekä manuaalisesti voideltaviin saumaajien rullalaakerointeihin.

JAX Magna-Plate 78 (H1) öljyvoideltuihin saumaajiin, joissa käytetään yhden kiertokerran järjestelmää.

JAX Angel-Guard 100D tai 150D Fluid (H1 100% synteettinen) öljyvoideltuihin saumaajiin, joissa on uudelleenkierrättävä järjestelmä.

JAX Magna-Plate 78E (H1) ja JAX Angel-Guard E Fluid (H1) ovat emulgoivia öljyjä öljyvoideltuihin saumaajiin, joissa käsitellään voimakkaasti sokeroituja tuotteita.

PULLON- JA KRUUNUKORKIN SULKIJAT

JAX Halo-Guard FG-2 (H1) tai JAX Magna-Plate 44-2 (H1) soveltuvat kaikkiin manuaalisesti voideltaviin laakereihin kohteisiin, joissa voiteluaine saattaa joutua kosketuksiin elintarvikkeen kanssa.

JAX Halo-Guard FG-LT (H1) tai JAX Magna-Plate 44-0 (H1) soveltuvat automaattivoitelujärjestelmiin.

JAX Magna-Plate FG sarjan (H1) osasynteettiset vaihteistoöljyt.

KRYMPEPLASTMASKINER

JAX Pyro-Kote (H2) ja Pyro-Kote FG öljyt (H1) ovat synteettisiä, esteripohjaisia voiteluaineita, jotka on seostettu puhdistamaan ja tuomaan karstatonta voitelua korkeissa lämpötiloissa käytettäviin ketjujärjestelmiin

PAINEILMAKOMPRESSORIT

COMPRESYN®  250 ISO 46 ja 100 (H1) ovat osasynteettisiä kompressori- ja vakuumipumppuöljyjä, joiden ominaisuuksiin lukeutuvat alhainen haihtuvuus, tehostettu vedenerottelukyky ja hydrolyyttinen vakaus, parannetut tiivistysominaisuudet, hyvät kulumiselta ja korroosiolta suojaavat ominaisuudet sekä loistava kyky ehkäistä kuonan ja lietteen muodostumista.

COMPRESYN® 405 ISO 32, 46, 68, 100 sekä 150 (H1) tai JAX Flow-Guard öljyt ISO 32, 46, 68, 100 ja 150 (H1) ovat 100% PAO elintarvikelaatuisia synteettisiä kompressoriöljyjä yksi- ja monivaiheruuvikompressoreihin, siipikompressoreihin, keskipako- ja mäntäkompressoreihin sekä sylintereihin, vakuumipumppuihin ja muihin kohteisiin, joissa vaaditaan NSF H1-luokitusta.

COMPRESYN®  545 ISO 46 ja 100 (H1) ovat seostettuja, uuden sukupolven 100% synteettisiä elintarvikelaatuisia voiteluaineita, jotka tarjoavat ylivoimaista suorituskykyä mäntä-, siipi- ja ruuvikompressoreihin.

COMPRESYN®  550 ISO 32 ja 46 (H1) ovat elintarvikelaatuisia polyglykoli/esteriöljyjä, jotka on seostettu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä yhdistettynä pitkän vaihtovälin ominaisuuksiin. H1-luokiteltu voiteluaine, joka korvaa ei-elintarvikelaatuiset polyglykoli/esteripohjaiset kompressoriöljyt.

AUTOMATISOITU VOITELU

XACT Fluid Solutions, JAX:in divisioona, tarjoaa täydellisen ja kattavan automatisoidun voiteluratkaisun koko tuotantolaitoksen alueelle ja kaikkiin tuotannon vaiheisiin. Lue lisää osoitteesta  www.xactfluid.com.

Ota yhteyttä

Lindberg & Lund AS

Lindberg & Lund OY Ab
Teollisuuskatu 2
21600 Parainen – Suomi
Puh: +358-2-458 2220

Sähköposti

+358 (0) 2458 2220
info (at)lindberg-lund.fi

Pyyntö koskee
KTT käyttöturvallisuustiedoteTekninen tuoteselosteMuu