Loading...
Meijerit2020-04-14T12:41:46+00:00

MEIJERIT

JAX on pysytellyt elintarvikealan korkealaatuisten voiteluaineiden eturintamassa jo viimeiset viisi vuosikymmentä ymmärtämällä alan raskaat vaatimukset ja kehittämällä tuotteita, jotka ylittävät alan tarpeet. Yli 200 NSF-rekisteröidyllä tuotteellaan JAX näyttää tietä kehittämällä yhä uusia ja parempia tuotteita elintarvikealan tarpeisiin.

Käyttöturvallisuustiedote ja tekninen datalehti lähetetään tilauksen yhteydessä, tai erikseen pyydettäessä.

Lähetä pyyntö

NSF on laitos, joka luokittelee ja hyväksyy mm. voiteluaineiden käyttöä kaikenlaisissa elintarvikkeiden tantolaitoksissa.

NSF-hyväksytty satunnaiseen kosketukseen elintarvikkeiden kanssa.

NSF-hyväksytty suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa.

Kaikki tuotteet ovat Halal- ja Kosher-hyväksyttyjä.

HYDRAULIJÄRJESTELMÄT

AX FGH-AW hydrauliöljyt (H1) kaikkiin alle 140 barin järjestelmiin, joissa voiteluaine saattaa päästä kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

JAX Magna-Plate 60 sarjan öljyt (H1) kaikkiin yli 140 barin järjestelmiin, joissa voiteluaine saattaa päästä kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

SEPARAATTORIT

JAX Magna-Plate FG sarjan (H1) osasynteettiset vaihteistoöljyt.

HOMOGENISOIJAT

JAX Magna-Plate 78 (H1) ja JAX Magna-Plate 220FG (H1) kampikammion puolelle tarjoavat loistavaa suorituskykyä korkeassa lämpötilassa ja paineessa.

JAX Magna-Plate 60 Series Oils (H1) hydrauliikkapuolelle.

LAAKERIT

JAX Halo-Guard FG-2 (H1) soveltuu kaikkiin kohteisiin, joissa voiteluaine saattaa joutua kosketuksiin elintarvikkeen kanssa. Monikäyttöinen rasva suuriin lämpötiloihin ja koville nopeuksille. Vedenkestävä, erittäin pumpattava, hyvä korroosiosuojaus, loistava kulumissuojaus EP-ominaisuuksilla.

JAX Poly-Guard  FG-2 (H1) nopeisiin kohteisiin ja sähkömoottorien laakerointeihin.

ILMALINJOJEN VOITELU

JAX Magna-Plate  72 ja 74 (H1), elintarvikelaatuiset ilmalinjojen voiteluaineet, sisältävät kulumiselta ruosteelta suojaavia ainesosia ja takaavat ilmalaitteiden ongelmattoman toiminnan.

– Käytä suhteellisen ”kuivissa” käyttökohteissa emulsioita sisältävää JAX Magna-Plate 74 -tuotetta sitomaan ja kuljettamaan kosteutta.

– Käytä suhteellisen ”märissä” käyttökohteissa JAX Magna-Plate 72 -tuotetta varmistamaan riittävä voitelu ja ruostesuojaus.

VAIHTEISTOT

JAX Magna-Plate FG sarjan (H1) osasynteettiset vaihteistoöljyt.

JAX Flow-Guard (H1) 100% PAO-pohjaiset vaihteistoöljyt.

PULLOJEN JA TÖLKKIEN TÄYTTÖLAITTEET

JAX Halo-Guard FG-2 (H1) sekä JAX Magna-Plate  44-2 (H1) soveltuvat kaikkiin manuaalisesti voideltaviin laakereihin kohteisiin, joissa voiteluaine saattaa joutua kosketuksiin elintarvikkeen kanssa.

JAX Halo-Guard FG-LT (H1) ja JAX Magna-Plate  44-0 (NSF H1) soveltuvat automaattivoitelujärjestelmiin.

JAX Pyro-Plate TFS (H1) täyttäjiin, joissa käytetään EPDM-tiivisteitä.

JAX Magna-Plate 60 Series Oils (H1) sekoittimiin/nostimiin.

TÖLKKISAUMAAJAT

JAX Halo-Guard FG-LT (H1) tai JAX Magna-Plate 44-0 (H1) soveltuvat saumaajiin, jotka voidellaan ensisijaisesti keskusvoitelujärjestelmän kautta sekä manuaalisesti voideltaviin saumaajien rullalaakerointeihin.

JAX Magna-Plate 78 (H1) öljyvoideltuihin saumaajiin, joissa käytetään yhden kiertokerran järjestelmää.

JAX Angel-Guard Fluid (H1) öljyvoideltuihin saumaajiin, joissa on uudelleenkierrättävä järjestelmä.

JAX Halo-Guard FG-2 (H1) tai JAX Magna-Plate 44-2 (H1) soveltuvat kaikkiin manuaalisesti voideltaviin laakereihin kohteisiin, joissa voiteluaine saattaa joutua kosketuksiin elintarvikkeen kanssa.

PULLON- JA KRUUNUKORKIN SULKIJAT

JAX Halo-Guard FG-2 (H1) tai JAX Magna-Plate 44-2 (H1) soveltuvat kaikkiin manuaalisesti voideltaviin laakereihin kohteisiin, joissa voiteluaine saattaa joutua kosketuksiin elintarvikkeen kanssa.

JAX Halo-Guard FG-LT (H1) tai JAX Magna-Plate 44-0 (H1) soveltuvat automaattivoitelujärjestelmiin.

JAX Magna-Plate FG Series (H1) osasynteettiset vaihteistoöljyt.

KYLMÄKONEET

JAX Magna-Plate 86 (H1) on äärimmäisten kylmien olosuhteiden ketjuöljy.

JAX Flow-Guard (H1) -öljyt ovat 100 % PAO elintarvikelaatuisia, synteettisiä vaihteistoöljyjä, jotka tarjoavat ylivoimaista suorituskykyä kylmissä olosuhteissa.

JAX Magna-Plate 80, 86 ja 88 (H1) ovat erittäin kylmien olosuhteiden ketjuöljyjä, jotka voitelevat tehokkaasti jopa -65 °C lämpötiloissa.

JAX Magna-Plate 22 (H1) on voiteluaine kohteisiin, joissa aine saattaa joutua kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa ja joissa tarvitaan juoksevuutta jopa -86 °C lämpötiloissa.

MUOVIPULLOJEN PUHALLUSMUOVAUS

JAX Magna-Plate 60 (H1) mineraalipohjaiset hydrauliöljyt.

JAX Flow-Guard (H1) -öljyt ovat 100 % PAO elintarvikelaatuisia, synteettisiä vaihteistoöljyjä.

PAKKAUSKONEET

JAX Magna-Plate FG (H1) osasynteettiset vaihteistoöljyt

JAX Paper Cup Curl Oil (3H) kartonkitaivutuksen prosessitarpeisiin

PAINEILMAKOMPRESSORIT

COMPRESYN®  250 ISO 46 ja 100 (H1) ovat osasynteettisiä kompressori- ja vakuumipumppuöljyjä, joiden ominaisuuksiin lukeutuvat alhainen haihtuvuus, tehostettu vedenerottelukyky ja hydrolyyttinen vakaus, parannetut tiivistysominaisuudet, hyvät kulumiselta ja korroosiolta suojaavat ominaisuudet sekä loistava kyky ehkäistä kuonan ja lietteen muodostumista.

COMPRESYN® 405 ISO 32, 46, 68, 100 sekä 150 (H1) tai JAX Flow-Guard ISO 32, 46, 68, 100 ja 150 (H1) ovat 100% PAO elintarvikelaatuisia synteettisiä kompressoriöljyjä yksi- ja monivaiheruuvikompressoreihin, siipikompressoreihin, keskipako- ja mäntäkompressoreihin sekä sylintereihin, vakuumipumppuihin ja muihin kohteisiin, joissa vaaditaan NSF H1-luokitusta.

COMPRESYN®  545 ISO 46 ja 100 (H1) ovat seostettuja, uuden sukupolven 100% synteettisiä elintarvikelaatuisia voiteluaineita, jotka tarjoavat ylivoimaista suorituskykyä mäntä-, siipi- ja ruuvikompressoreihin.

COMPRESYN®  550 ISO 32 ja 46 (H1) ovat elintarvikelaatuisia polyglykoli/esteriöljyjä, jotka on seostettu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä yhdistettynä pitkän vaihtovälin ominaisuuksiin. H1-luokiteltu voiteluaine, joka korvaa ei-elintarvikelaatuiset polyglykoli/esteripohjaiset kompressoriöljyt.

AUTOMATISOITU VOITELU

XACT Fluid Solutions, JAX:in divisioona, tarjoaa täydellisen ja kattavan automatisoidun voiteluratkaisun koko tuotantolaitoksen alueelle ja kaikkiin tuotannon vaiheisiin. Lue lisää osoitteesta  www.xactfluid.com.

Ota yhteyttä

Lindberg & Lund AS

Lindberg & Lund OY Ab
Teollisuuskatu 2
21600 Parainen – Suomi
Puh: +358-2-458 2220

Sähköposti

+358 (0) 2458 2220
info (at)lindberg-lund.fi

Pyyntö koskee
KTT käyttöturvallisuustiedoteTekninen tuoteselosteMuu