Loading...
Leipomot2020-04-14T12:41:29+00:00

LEIPOMOT

JAX on pysytellyt elintarvikealan korkealaatuisten voiteluaineiden eturintamassa jo viimeiset viisi vuosikymmentä ymmärtämällä alan raskaat vaatimukset ja kehittämällä tuotteita, jotka ylittävät alan tarpeet. Yli 200 NSF-rekisteröidyllä tuotteellaan JAX näyttää tietä kehittämällä yhä uusia ja parempia tuotteita elintarvikealan tarpeisiin.

Käyttöturvallisuustiedote ja tekninen datalehti lähetetään tilauksen yhteydessä, tai erikseen pyydettäessä.

Lähetä pyyntö

NSF on laitos, joka luokittelee ja hyväksyy mm. voiteluaineiden käyttöä kaikenlaisissa elintarvikkeiden tantolaitoksissa.

NSF-hyväksytty satunnaiseen kosketukseen elintarvikkeiden kanssa.

NSF-hyväksytty suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa.

Kaikki tuotteet ovat Halal- ja Kosher-hyväksyttyjä.

NOSTATUSLINJAT

JAX Proofer Chain Oil (H1) tarjoaa ylivoimaisen korroosiosuojauksen ja kuormankesto-ominaisuudet nostatuslinjojen ketjuihin.

JAUHONSIIRTO

JAX Flow-Guard ISO 150, 220, 320 (H1) -öljyt ovat 100 % PAO elintarvikelaatuisia, synteettisiä vaihteistoöljyjä, jotka tarjoavat ylivoimaista suorituskykyä erilaisiin käyttötarkoituksiin.

ILMALINJAT VOITELU

JAX Magna-Plate 72 ja 74 (H1), elintarvikelaatuiset ilmalinjojen voiteluaineet, sisältävät kulumiselta ruosteelta suojaavia ainesosia ja takaavat ilmalaitteiden ongelmattoman toiminnan.

Käytä suhteellisen ”kuivissa” käyttökohteissa emulsioita sisältävää JAX Magna-Plate 74 -tuotetta sitomaan ja kuljettamaan kosteutta.

Käytä suhteellisen ”märissä” käyttökohteissa JAX Magna-Plate 72 -tuotetta varmistamaan riittävä voitelu ja ruostesuojaus.

UUNIKETJUT & KULJETIN/VUOKA-TUNNELIT

JAX Pyro-Kote sarjan ja Pyro-Kote FG sarjan öljyt (H1) ovat synteettisiä, esteripohjaisia voiteluaineita, jotka on seostettu puhdistamaan ja mahdollistamaan karstaton voitelu korkeissa lämpötiloissa käytetäviin ketjujärjestelmiin.

JAX Magna-Plate 1200 ja JAX Pyro-Plate EPN- 2 (H1) soveltuvat korkeissa lämpötiloissa käytettäviin laakereihin.

Halo-Guard FG-PM (H1) soveltuu korkeiden lämpötilojen laakerointeihin.

VIIPALOIJAT & JAKELIJAT

JAX Food Grade Mold Release N-S (3H) on hyväksytty käytettäväksi kohteissa, joissa voiteluaine joutuu suoraan kosketukseen ruoan kanssa.

IRROTUSAINEET

JAX Food Grade Mold Release N-S (3H) sopii koville pinnoille ja vuo’ille.

JAX DC Conveyor Release WB (3H) sopii verkko- ja muovikuljettimille.

LAAKEROINNIT

JAX Halo-Guard FG-2 (H1) soveltuu kaikkiin kohteisiin, joissa voiteluaine saattaa joutua kosketuksiin elintarvikkeen kanssa. Monikäyttöinen rasva suuriin lämpötiloihin ja koville nopeuksille. Vedenkestävä, erittäin pumpattava, hyvä korroosiosuojaus, loistava kulumissuojaus EP-ominaisuuksilla.

JAX Halo-Guard FG-PM (H1) soveltuu kaikkiin kohteisiin, joissa voiteluaine saattaa joutua kosketuksiin elintarvikkeen kanssa ja voiteluaineelta edellytetään suurta kuormituksen ja iskun kestoa.

JAX Poly-Guard FG-2 (H1) nopeisiin kohteisiin ja sähkömoottorien laakerointeihin.

SEKOITUSLAITTEISTOT

VAIHTEISTOT:

JAX Magna-Plate FG Series (H1) osasynteettiset vaihteistoöljyt.

JAX Flow-Guard Synthetic Fluids (H1) 100% PAO-pohjaiset vaihteistoöljyt.

JAX Perma-Gear FG Synthetic Fluids (H1) 100% PAG-pohjaiset vaihteistoöljyt vaativiin kierukkasovelluksiin, joilta odotetaan hyvää iskukuormituksen kestävyyttä (ei saa joutua kosketuksiin veden kanssa).

SPIRAALIJÄÄHDYTTIMET & PAKASTIMET

LAAKEROINNIT:

JAX Halo-Guard FG-2 (H1) soveltuu sekoituslaitteistojen yleisvoiteluaineeksi.

JAX Halo-Guard FG-PM (H1) soveltuu kaikkiin kohteisiin, joissa voiteluaineelta edellytetään suurta kuormituksen ja iskun kestoa.

JÄÄHDYTTIMET:

JAX Magna-Plate 460 FG (H1) kierukkavaihteistoille.

JAX Magna-Plate 76 (H1) johdevoiteluun.

PAKASTIMET:

JAX Flow-Guard ISO 150, 220, 320, 460 ja 680 (H1) -öljyt ovat 100 % PAO elintarvikelaatuisia synteettisiä EP-vaihteistoöljyjä, jotka tarjoavat ylivoimaista suorituskykyä matalissa lämpötiloissa.

JAX Magna-Plate 80, 86 ja 88 (H1) ovat erittäin kylmien olosuhteiden ketjuöljyjä, jotka voitelevat tehokkaasti jopa -65 °C lämpötiloissa.

JAX Magna-Plate 22 (H1) on voiteluaine kohteisiin, joissa aine saattaa joutua kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa ja joissa tarvitaan juoksevuutta jopa -68 °C lämpötiloissa.

VAIHTEISTOT

JAX FGG-AW ISO 150, 220, 320, ja 460 (H1) ovat mineraalipohjaisia, elintarvikelaatuisia EP-vaihteistoöljyjä.

JAX Magna-Plate 220 FG, 320 FG, ja 460 FG (H1) ovat osasynteettisiä, elintarvikelaatuisia EP-vaihteistoöljyjä vaativiin käyttökohteisiin.

JAX Flow-Guard ISO 150, 220, 320, 460 ja 680 (H1) -öljyt ovat 100 % PAO-pohjaisia elintarvikelaatuisia, synteettisiä EP-vaihteistoöljyjä vaativiin käyttöolosuhteisiin.

JAX Perma-Gear FG ISO 150 ja 220 (H1) ovat 100 % PAG elintarvikelaatuisia, synteettisiä EP-vaihteistoöljyjä vaativiin käyttöolosuhteisiin.

AMMONIAKKI- JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄT

JAX Cryoguard Plus ISO 68 (H2) ammoniakkijäähdytysjärjestelmiin.

JAX Syntec Ammonia Compressor Oil (H2) on 100% synteettinen, äärimmäisen kylmiin olosuhteisiin kehitetty öljy, jonka jähmepiste on -48°C.

JAX Compresyn®  NH3 (H1) on osasynteettinen, elintarvikelaatuinen Napthenic-yhteensopiva ammoniakkijäähdyttimien kompressoriöljy

PAINEILMAKOMPRESSORIT

COMPRESYN®  250 ISO 46 ja 100 (H1) ovat osasynteettisiä kompressori- ja vakuumipumppuöljyjä, joiden ominaisuuksiin lukeutuvat alhainen haihtuvuus, tehostettu vedenerottelukyky ja hydrolyyttinen vakaus, parannetut tiivistysominaisuudet, hyvät kulumiselta ja korroosiolta suojaavat ominaisuudet sekä loistava kyky ehkäistä kuonan ja lietteen muodostumista.

COMPRESYN® 405 ISO 32, 46, 68, 100 sekä 150 (H1) tai JAX Flow-Guard ISO 32, 46, 68, 100 ja 150 (H1) ovat 100% PAO elintarvikelaatuisia synteettisiä kompressoriöljyjä yksi- ja monivaiheruuvikompressoreihin, siipikompressoreihin, keskipako- ja mäntäkompressoreihin sekä sylintereihin, vakuumipumppuihin ja muihin kohteisiin, joissa vaaditaan H1-luokitusta.

COMPRESYN®  545 ISO 46 ja 100 (H1) ovat seostettuja, uuden sukupolven 100% synteettisiä elintarvikelaatuisia voiteluaineita, jotka tarjoavat ylivoimaista suorituskykyä mäntä-, siipi- ja ruuvikompressoreihin.

COMPRESYN®  550 ISO 32 ja 46 (H1) ovat elintarvikelaatuisia polyglykoli/esteriöljyjä, jotka on seostettu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä yhdistettynä pitkän vaihtovälin ominaisuuksiin. H1-luokiteltu voiteluaine, joka korvaa ei-elintarvikelaatuiset polyglykoli/esteripohjaiset kompressoriöljyt

AUTOMATISOITU VOITELU

XACT Fluid Solutions, JAX:in divisioona, tarjoaa täydellisen ja kattavan automatisoidun voiteluratkaisun koko tuotantolaitoksen alueelle ja kaikkiin tuotannon vaiheisiin. Lue lisää osoitteesta  www.xactfluid.com.

Ota yhteyttä

Lindberg & Lund AS

Lindberg & Lund OY Ab
Teollisuuskatu 2
21600 Parainen – Suomi
Puh: +358-2-458 2220

Sähköposti

+358 (0) 2458 2220
info (at)lindberg-lund.fi

Pyyntö koskee
KTT käyttöturvallisuustiedoteTekninen tuoteselosteMuu